HTC Rhyme: HTC’s eerste vrouwentelefoon

Voorheen kenden we het toestel als de HTC Bliss en het zou HTC’s eerste ‘vrouwentelefoon’ worden. Vandaag is het toestel in New York gelanceerd onder de officiële naam HTC Rhyme!

HTCHet toestel heeft een strak uitgewerkt uiterlijk met een paarse afwerking. Ook verschijnt er een paars licht als de telefoon overgaat. Qua specificaties is de Rhyme niks bijzonders en valt het een beetje in het middensegment van de HTC toestellen. Het toestel bevat een 1GHz Qualcomm-processor, een 3,7 inch touchscreen en heeft een camera van 5 megapixels. Op het toestel staat Android 2.3 Gingerbread met Sense 3.5. De Rhyme zal in oktober uitkomen in Nederland en zal een adviesprijs meekrijgen van 459 euro. Voor dat geld krijg je niet alleen het toestel maar ook een docking station die het toestel verandert in een wekker en radio. Ook krijg je er nog een ‘charm’ bij: een hangertje voor aan je telefoon dat licht geeft wanneer de telefoon over gaat of wanneer er een berichtje binnenkomt. Het wordt echter nóg gekker want vrouwen zijn gek op cadeaus en dat weten ze blijkbaar bij HTC. Naast het dockingstation en de charm krijg je er namelijk ook een speciaal hoesje en speciale oordopjes bij.

HTC RhymeDé telefoon dus voor de vrouw die een mooi, strak en leuk toestel wil. Je krijgt een mooie telefoon met een mooie kleur en verschillende extra’s. Nog even wachten dus, maar voordat we het weten is het al oktober! Meld je aan voor de alert om bericht te krijgen wanneer de eerste aanbiedingen met de HTC Rhyme online verschijnen.