HTC Sense 3.5 te zien in video

Een tijdje terug waren er screenshots verschenen van Sense 3.5. Die screenshots waren afkomstig van de Chinese tak van XDA-Developers en deze zelfde groep ontwikkelaars heeft nu een video uitgebracht waarin Sense 3.5 te zien is.

Sense 3.5Zoals we eerder al hebben gemeld is Sense 3.5 iets anders dan 3.0. Uiteraard zie je nog wel goed dat het Sense is, en veel menu’s zijn onveranderd, maar onder andere het homescreen ziet er anders uit.. Ook zit er onderaan het scherm geen menubalk meer. De video zelf duurt best een tijdje en laat van alles zien, maar omdat het beeld wat overbelicht is zijn veel details niet of nauwelijks te zien. Dus voor de Chinese tak van XDA-Developers: de volgende keer de telefoon wat dichter bij de camera houden, dan kunnen we meer van het scherm zien. (En in het Chinees, omdat het niet de Nederlandse tak van XDA is: 所以對於中國分會 XDA-開發商:下一次的電話接近保持相機,我們可以更多的畫面。)

httpv://www.youtube.com/watch?v=CcNokt97O6Q

In de bovenstaande video is overigens de HTC Bliss te zien, en omdat de Bliss een ‘vrouwentoestel’ gaat worden, wordt deze bediend door – hoe kan het ook anders – een vrouw (met wel heel lange nagels). Wanneer de HTC Bliss en HTC Sense 3.5 officieel ten tonele verschijnen is nog niet bekend, dus tot die tijd moeten we het doen met een video die niet al te best is qua kwaliteit en wat screenshots.