Acer komt met Windows Phone toestel van 299 euro.

Acer heeft zijn eerste Windows Phone 7.5 telefoon aangekondigd. Het toestel heet de Acer Allegro en zou nog voor kerstmis beschikbaar moeten zijn in Europa. Daarmee groeit het Windows Phone aanbod in Europa weer een beetje.

Windows Phone 7Veel diversiteit als het gaat om Windows Phone toestellen hebben we hier in Europa nog niet, maar Acer gaat daar een beetje verandering in brengen. Het Taiwanese bedrijf heeft namelijk de Acer Allegro aangekondigd. Het toestel moet 299 euro gaan kosten en tegen het eind van het jaar beschikbaar zijn in Europa. Het is Acers eerste Windows Phone en een nieuwe aanvulling op de Mango line-up. De specificaties zijn wat we inmiddels verwachten van een Windows Phone toestel. Een single-core processor, een 3.6 inch scherm en een 5 megapixel camera. Een standaard mid-range Windows Phone toestel dus.

In welke landen het toestel precies gaat verschijnen en wanneer we hem precies kunnen verwachten is nog niet bekend. Wel zijn extra strijdkrachten voor Windows Phone geen verkeerd gegeven en met een aantrekkelijke prijs van 299 euro is dit dan ook geen verkeerd toestel.

Acer Allegro