Gamend het weekend in met je telefoon!

Gaming buttonsHet is bijna weekend en wat is een betere manier om je weekend in te komen dan met een leuk spelletje? Het wordt steeds kouder buiten, dus genoeg reden om lekker binnen te zitten met een spelletje in de palm van je hand! Hier op GSMacties.nl hebben we even 4 games op een rijtje gezet voor jullie om te bekijken. Ze zijn nog niet allemaal uit, dus je hebt straks wat om naar uit te kijken. Scroll snel verder om te kijken welke games we voor jullie in petto hebben.

GTA3 – Android en iOS

We beginnen met een aankondiging. Bijna iedereen kent Grand Theft Auto wel. Een spelletje waarbij je een hele stad hebt om chaos in te veroorzaken. Je kunt auto’s stelen, mensen vermoorden (op elke mogelijke manier) en daarmee was het een behoorlijk gewelddadige game. GTA3 was de eerste Grand Theft Auto die volledig in 3D was en die versie komt binnenkort naar Android en iOS toe! Tot nu toe zijn er maar een handjevol ondersteunde toestellen maar Rockstar Games heeft aangegeven dat die lijst in de toekomst uitgebreid gaat worden. Wel zien we tot nu toe alleen maar dual-core telefoons en tablets in het lijstje, zoals de Galaxy S2, iPhone 4S, Motorola Xoom, iPad 2 en LG Optimus X2, dus het is nog maar de vraag of GTA3 ook naar single-core toestellen komt. We hopen het in ieder geval wel, want single-core toestellen zijn momenteel nog in de meerderheid en het lijkt ons dat een game als GTA3 (die oorspronkelijk uit 2001 komt) prima moet kunnen draaien op 800MHz of 1GHz single-core processor. De reden dat GTA3 naar Android en iOS komt is de 10 jarige verjaardag van de game. Hij moet 22 oktober uitkomen op de Android Market en in de App Store.

httpv://www.youtube.com/watch?v=WUi3davvBmM

 

Guns ’n Glory WW2 – Android

Tower defense games zijn helemaal hot op Android en iOS en een van de betere games in dat genre is Guns ’n Glory. Het eerste deel speelde zich af in het wilde westen en was immens populair. Het tweede deel speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je kunt kiezen om te spelen als de geallieerden of de Duitsers. Elke kant heeft vier verschillende eenheden tot zijn beschikking en je kunt spelen op 12 mappen. Ook kun je je eenheden upgraden zodat ze steeds beter worden en moet je je eenheden steeds anders positioneren om de vijand beter te kunnen verslaan. En het beste nieuws? Je kunt de game gratis downloaden in de Android Market!

httpv://www.youtube.com/watch?v=By8leZEHiTk

 

Barrr – Android

Barrr is een simpel en verslavend spelletje voor Android waarbij je als piraat een bar moet onderhouden. Je moet je mede piraten bier serveren, tatoeëren en ze laten spelen op een gitaar. Het spelletje begint langzaam en simpel maar hoe verder je komt hoe sneller je alles moet regelen. Je hoeft alleen maar dingen aan te tikken, en dat klinkt simpel, maar kan na een tijdje enorm lastig worden. Er zijn twee versies te downloaden van Barrr. Er is de gratis Lite versie met schattige piraten, bier, muziek en 15 levels vol uitdagingen en er is de betaalde versie. Die betaalde versie bevat maar liefst 60 levels, 4 verschillende thema’s en veel upgrades om je zuurverdiende dubloenen aan uit te geven.

httpv://www.youtube.com/watch?v=FOckxhZ8pY0

 

Bladeslinger – Android en iOS

Deze laatste game is nog niet uit maar belooft grafisch gezien een waar pareltje te worden! Bladeslinger speelt zich af in een soort alternatieve (lees: gestoorde) versie van het wilde westen waarbij je als een cowboy allerlei vreemde monsters moet verslaan. Je speelt in het dorpje Hammer’s Peak als William Glaston en komt erachter dat je geliefde dorpje een aantal vreemde veranderingen heeft ondergaan. Uiteindelijk komt het erop neer dat je verschillende vijanden tegen gaat komen op je pad en soms zelfs meerdere tegelijkertijd. Bladeslinger is een snelle, grafische erg mooie en actie-georiënteerde game en zal uitkomen voor high-end toestellen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Qhr5vzvbNWE

4 erg verschillende games dus. Auto’s stelen, piraten bedienen, een constante stroom van Duisters of geallieerden tegenhouden of monsters verslaan in een raar vreemd stadje in het wilde westen. Voor ieder wat wils dus! Prettig weekend en hopelijk veel game plezier!


Tags: , , ,