Samsung Galaxy Note reclame verschijnt (toestel nu al te bestellen!)

Is het een telefoon? Is het een tablet? Nee! Het is de Samsung Galaxy Note; dé telefoon met een identiteitsprobleem en met een aantal aparte karaktertrekjes. De eerste reclame van het toestel is online verschenen en die willen wij met jullie delen.

Samsung Galaxy NoteDe Samsung Galaxy Note werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de IFA beurs in Berlijn en al meteen bleek de Note een vreemde eend in de bijt. Waar smartphones eigenlijk altijd stoppen rond de 4,5 inch grens qua schermgrootte en tablets vaak beginnen rond de 7 inch doet de Note het anders. De Samsung Galaxy Note heeft namelijk een scherm van 5,3 inch. Groot? Ja. Zeker wanneer je je bedenkt dat veel mensen 4,5 inch al te groot vinden. Het toestel spreekt dus een markt aan waarvan niet bekend is hoeveel mensen erin zitten, want de Note is een hybride tussen een smartphone en tablet en heeft een unieke feature. Maar eerst specificaties! De Samsung Galaxy Note heeft een Super AMOLED HD scherm van 5,3 inch met een resolutie van 1280×800. Verder bezit het toestel een 1.4GHz dual-core Exynos processor, een 2 megapixel front-facing camera en een 8 megapixel camera met LED flits op de achterkant. Geen verkeerde specificaties dus. En dan de unieke feature: een stylus! Een stylus zie je normaal bij tablets die gebruik maken van een resistief scherm, maar het capacitieve scherm van de Note kan er ook mee overweg. Met de bijgeleverde stylus kun je het scherm gebruiken als tekentablet en je kunt er uiteraard mee door menu’s navigeren. Dan nu de reclame:

httpv://www.youtube.com/watch?v=fhuyJIj5ZBo

De reclame is leuk vormgegeven en laat duidelijk zien wat de Note is en wat ie kan. Wel viel ons op dat ze de vraag ‘Phone? Tablet?’ stellen. Betekent dit dat Samsung zelf ook niet helemaal weet wat het nou precies is? Wij vinden het een ieder geval een mooi toestel en de tekenmogelijkheid zal het voor sommige mensen een erg interessant toestel maken.

De Galaxy Note is al te bestellen! Vergelijk de Samsung Galaxy Note acties!