LG onthult de Optimus L serie!

LG is van plan om groots terug te keren in de smartphone markt tijdens het MWC. Natuurlijk maakt LG al heel lang smartphones, maar erg populair zijn de toestellen niet. Daar moet verandering in komen met de L serie.

LG L Serie

Klik op het plaatje voor een hogere resolutie

LG heeft de L-Style serie officieel uit de doeken gedaan, maar specificaties zijn nog niet vrijgegeven. Dit is dus een soort teaser als opwarmertje voor het Mobile World Congress. De L serie zal (in eerste instantie) uit drie toestellen bestaan: de Optimus L3, L5 en L7. De Optimus L3 is het instapmodel met de minste specificaties en de laagste prijs. Hiervan zijn de specificaties al uitgelekt en deze is in te delen in dezelfde categorie als de HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace en Galaxy Y. Dan is er de Optimus L5 en dit is een middensegment smartphone. Op de L5 vinden we Android 4.0, een 4 inch scherm en mogelijk een hogere resolutie dan de gebruikelijke 800×480. Het high-end toestel binnen de L serie is de Optimus L7. Dit toestel zal een 4,3 inch scherm bevatten, draaien op Android 4.0 en heeft mogelijk een dual-core processor aan boord. Verdere details zijn er nog niet en die kunnen we dus verwachten tijdens het MWC2012, dat volgende week maandag begint.

Qua uiterlijk lijken de toestellen erg veel op elkaar. Een mooie zwarte afwerking met chromen accenten en het design dat we gewend zijn van LG. Gaat dit voor de terugkeer van LG zorgen onder de groten der smartphones? Geen idee, maar de getoonde modellen zien er veelbelovend uit!

LG L Serie modellenBron: LG


Tags: , , ,