Vodafone opnieuw getroffen door storing

Vanmorgen zijn zo’n 60.000 Vodafone klanten getroffen door een storing. Er kwamen klachten binnen van klanten die niet konden bellen, sms’en en geen verbinding konden maken met het internet. Inmiddels is de storing opgelost.

Storing-VodafoneDe storing van vanmorgen lijkt landelijk te hebben plaatsgevonden en de oorzaak is werkzaamheden aan het netwerk. Als gevolg van de werkzaamheden was bij een groot aantal klanten de verbinding niet helemaal in orde met bel-, sms- en internetproblemen tot gevolg. Er zijn volgens Vodafone-woordvoerder Bart Bakker zo’n 60.000 klanten getroffen, maar hij durft dat cijfer nog niet 100% te bevestigen. De storing heeft niet heel lang geduurd en was iets voor half 12 vanmorgen opgelost. Wel is het typisch dat deze storing zich juist nu voordoet, een dag na het bericht dat Vodafone werkt aan oplossingen voor het voorkomen van storingen.

Heb jij last gehad van de storingen van de afgelopen tijd (hoeft niet alleen over Vodafone te gaan), laat dan een reactie achter onder dit bericht, op Facebook of op Twitter!


Tags: ,