Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje al aan!

Sinterklaas komt dit weekend (17 november) aan in Nederland. Iets na 12 uur ’s middags zal pakjesboot 0475 (dus niet de vertrouwde pakjesboot 12) aankomen in Roermond en die boot is natuurlijk helemaal gevuld met enorm leuke cadeaus! Wat wil jij van de Sint krijgen?

Daaaaaar wordt aan de deur geklopt, wie zou het zijn?

Gave telefoons en mooie accessoires. Hoesjes, opladers voor in de auto’s, headsets, koptelefoon, oordopjes, beschermlagen, frontjes, apps en nog veel, véél meer. Natuurlijk wil jij ook een hele hoop leuke spulletjes krijgen en om je een beetje te begeleiden en wegwijs te maken zullen we in de loop van november en december verschillende artikelen online plaatsen. Die artikelen kunnen gaan over telefoons, specifieke accessoires of apps en na het lezen weet jij precies wat je kunt vragen aan de goedheiligman. We horen je al denken ‘ho ho ho, hoe zit het dan met de kerst?’. Daar is aan gedacht! We zullen onze artikelen namelijk niet specifiek richten op Sinterklaas, maar op de complete maand december. December is dé feestmaand waarin doorgaans een hele hoop cadeaus worden gekocht voor zowel Sinterklaas als kerst.

Feestdagen en wintermaanden

De artikelen gaan ‘Feestdagen en wintermaanden’ heten en zullen zich helemaal richten op de gemiddelde consument. Geen moeilijke termen, geen lastig vakjargon, geen chipset-namen die je kunt vergelijken. Nee, gewoon duidelijke taal waardoor jij precies weet wat momenteel de beste keuze is. Staat in het artikel iets onduidelijks? Mis je nog iets? Dan kun je met al je vragen uiteraard altijd terecht in de reacties bij het bericht of op onze Facebook– of Twitter-pagina. Ons doel de komende paar weken is jullie helemaal wegwijs maken in de wereld van telefoons en telefoon accessoires.

Het eerste artikel, dat zich volledig zal richten op budget– en midrange-telefoons, zal in de loop van maandag online komen!


Tags: , , ,