iPhone 4 implodeert!

Het zal je maar overkomen: een imploderende smartphone terwijl je lekker aan het genieten bent van je welverdiende nachtrust. Het overkwam een 51 jarige vrouw in een Amerikaans hotel.

Een 51 jarige vrouw heeft een behoorlijk wilde nacht meegemaakt in een hotelkamer. Het zou zo het begin kunnen zijn van een pikante film, maar dat is in dit geval niet het geval. Terwijl de vrouw aan het slapen was werd ze om half 7 in de ochtend wakker nadat ze iets vreemds rook. Haar iPhone 4 was aan het roken en ook kwamen er ‘poppende’ geluidjes uit het toestel. De rook bleef opbouwen en het rook volgens de vrouw naar brandend plastic. Vervolgens is ze snel uit bed gesprongen en heeft ze het rokende apparaat in de gootsteen van haar hotelkamer gegooid. Ook maakt ze er melding van dat de rook het brandalarm niet ingeschakeld heeft, maar een elektricien heeft geen mankementen in dat systeem kunnen vinden.

iPhone 4 implodeertIn eerste instantie is de vrouw naar Apple gestapt, maar die weigerde toe te geven. Vervolgens heeft ze haar zegje gedaan bij de website Mashable. Ze wil dat iedereen moet weten wat er gebeurd is zodat het voorkomen kan worden. Overigens vraagt de vrouw geen miljoenen van Apple (iets waar we niet gek van opgekeken zouden hebben, Amerikanen kennende). Nee, ze wilde een iPhone 4S in ruil voor de door haar geleden schade. Apple wil haar echter alleen een iPhone 4 geven, iets dat overduidelijk in het verkeerde keelgat is geschoten.

Dit is de eerste ontploffende iPhone 4 in de VS, maar in onder andere Australië en Brazilië is het al vaker voorgekomen.

Bron: Mashable via Uberphones


Tags: ,