LG brengt draadloze oplader uit

Draadloos is tegenwoordig helemaal in. Steeds meer smartphones worden uitgebracht met de draadloze Qi-standaard en er worden steeds meer accessoires voor aangeboden. Zo brengt LG nu ook een eigen draadloze lader uit.

LG brengt de WCP-300 draadloze oplader uit

LG brengt de WCP-300 uit, een draadloze oplader die voldoet aan de Qi-standaard. Om die reden kan de draadloze oplader van LG alle telefoons opladen die voldoen aan de Qi-standaard. Geen gekke keuze aangezien LG zelf nog maar twee telefoons heeft die draadloos opgeladen kunnen worden, namelijk de Nexus 4 en de Amerikaanse Spectrum 2. Een handige feature is overigens dat de WCP-300 een MicroUSB-aansluiting heeft waardoor hij aan te sluiten is op een gewone telefoonkabel die bijna iedereen wel in huis heeft.

WCP-300Draadloze oplader van LG is kleinste in de wereld

De LG WCP-300 is ’s werelds kleinste draadloze oplader en is waarschijnlijk te krijgen in de kleuren wit en zwart. De prijs zal zo’n 45 euro zijn maar wanneer hij te krijgen is in Nederland is nog niet bekend.


Tags: , ,