Vodafone kampt met storing mobiel internet – Update

Klanten van Vodafone klagen momenteel over een storing op het mobiele netwerk van de provider. Door die storing is internetten niet mogelijk. Vodafone erkent de klachten maar zegt nog niet te weten waar de problemen door komen.

Udate: de storing is gisterenavond opgelost en Vodafone heeft laten weten dat klanten geen problemen meer zouden moeten ondervinden. De oorzaak van de storing is niet bekend gemaakt.

Vodafone-gebruikers klagen over storing

Storing-VodafoneEen groot deel van de Vodafone-gebruikers klaag momenteel over problemen met het mobiele internet. Ook zouden er gebruikers zijn die niet kunnen bellen en sms’en. Vodafone bevestigd dat er inderdaad problemen zijn met het mobiele internet maar dat de rest van het netwerk gewoon naar behoren functioneert. “Onze technici doen momenteel onderzoek. Wat we wel al weten, is dat de storing niet aan één specifieke regio gebonden is, maar dat niet iedereen er last van heeft.”, aldus Bart Bakker van Vodafone tegenover Tweakers.net. Op allestoringen.nl is overigens goed te zien dat er momenteel een piek is op social media wat betreft Vodafone storingen.

Zodra er meer bekend is updaten we dit bericht.

Bron: Tweakers.net


Tags: ,