Samsung kondigt de Galaxy Ace 3 aan

Samsung heeft vandaag de Samsung Galaxy Ace 3 aangekondigd. Het toestel zal werken op 4G-netwerken in Nederland en qua vormgeving is het een combinatie van de vorige Ace-modellen en de huidige Galaxy-lijn.

Samsung kondigt de Galaxy Ace 3 aan

Samsung Galaxy Ace 3Iets meer dan een jaar geleden kwam de Samsung Galaxy Ace 2 uit en nu is het tijd voor de de Galaxy Ace 3. Schokkende veranderingen zullen er niet zijn, maar wel een aantal verbeteringen. Zo zal er 4G-ondersteuning zijn, ook voor netwerken in Nederland. Daarnaast zit er een 1,2GHz dualcore-processor in en 1GB werkgeheugen. Qua opslag heb je 8GB tot je beschikking en je kunt het met een MicroSD-kaartje van maximaal 64GB uitbreiden. Het scherm heeft een grootte van 4 inch en een resolutie van 800×480 pixels. Het toestel heeft twee camera’s aan boord: een 5 megapixelcamera aan de achterkant en een 0,3 megapixelcamera aan de voorkant.

De Samsung Galaxy Ace 3 zal draaien op Android 4.2 met daarnaast nog tal van Samsung-apps. Zo zullen S Translator, S Travel, Smart Stay en S Voice te vinden zijn op de Galaxy Ace 3.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy Ace 3 alert en blijf op de hoogte van acties!

De Galaxy Ace 3 zal deze zomer in Nederland uit komen voor een adviesprijs van 299 euro.


Tags: , , ,