Rockstar Games brengt app uit voor GTA V

Wie de afgelopen dagen televisie heeft gekeken of wat rond heeft geneusd op het internet kon bijna niet om Grand Theft Auto V heen. Rockstar Games, de ontwikkelaar van de game, heeft nu een app uitgebracht voor iOS-toestellen.

Rockstar Games brengt app uit voor GTA V

iFruitRockstar Games heeft de iFruit-app uitgebracht op iOS. De app is speciaal gemaakt voor gamers die GTA V hebben voor de Xbox 360 of PlayStation 3. De app biedt diverse extra functionaliteiten voor de game en is gratis te downloaden in de App Store.

In iFruit is het mogelijk om je voertuigen te pimpen. Een ander kleurtje, nieuwe ramen, wielen, spoilers. Een krachtigere motor, hardere toeter, betere ophanging en ga zo maar door. Vervolgens plaats je een ‘order’ bij een garage in Los Santos en zodra je GTA V gaat spelen krijg je een telefoontje om de auto af te halen.

Een andere mogelijkheid is het trainen van je hond ‘Chop’. Je kunt hem voeren, aaien, met een balletje spelen, touwtrekken en hem trucjes leren. Ook kun je hem uitlaten en hem Piswasser (een biermerk uit GTA) laten drinken zodat hij zijn territorium af kan bakenen. Vervolgens zal Chop in GTA V behulpzamer zijn, meer trucjes uitvoeren en sneller verbogen items vinden.

iFruit ChopDe laatste functionaliteit is de mogelijkheid je eigen kentekenplaat voor gestolen auto’s te ontwerpen. Je kunt een basis kiezen en daar vervolgens een eigen tekst op plaatsen. Wanneer je vervolgens een auto steelt in GTA V krijg je jouw eigen kentekenplaat te zien!

Je kunt iFruit gratis downloaden in de App Store. Versies voor Android en Windows Phone zullen later verschijnen, al is niet bekend wanneer precies.

Tags: , , ,