Na GTA III komt ook Max Payne naar iOS en Android

Game-ontwikkelaar Rockstar Games is lekker bezig op de mobiele markt. In december brachten ze Grand Theft Auto III uit en deze maand is het de beurt aan de klassieker ‘Max Payne’, welke in 2001 uitkwam.

Dit bericht is een beetje onder de radar geglipt hier bij GSMacties.nl terwijl het wel degelijk een interessant nieuwtje is. In december kwam GTAIII voor iOS en Android uit. Rockstar Games had het voor elkaar gekregen de game over te zetten en de game speelde niet eens zo verkeerd op een touchscreen telefoon. Deze maand brengt de ontwikkelaar Max Payne uit, wat ooit een prachtige game voor de PC, PS2 en Xbox was (ontwikkeld door Remedy). In de game kruip je in de huid van een van moord beschuldigde undercover-agent die wordt gezocht door de politie en de onderwereld. Het is een duistere game met een geweldig verhaal en zeker het spelen waard. Ook is dit de eerste game die gebruik maakte van ‘Bullet Time’, waarbij je je omgeving kon vertragen om zo heel secuur wat kogels in het rond te sturen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Pgg3VG7Hug8

Max Payne is 12 april uitgekomen voor iOS (€2,39) en zal 26 april uitkomen voor Android. Klik hier om naar de iTunes App Store te gaan.

Als de game is uitgekomen voor Android zullen wij een hands-on plaatsen hier op GSMacties.nl!


Tags: , , , , ,