Update – Vodafone kampt met storing

Vodafone kampt momenteel met een storing. Als gevolg daarvan kan het zijn dat je een andere persoon aan de lijn krijgt. Meerdere klanten hebben inmiddels melding gemaakt van de storing maar het is nog onduidelijk of het een landelijk probleem is.

Gesprekken willekeurig doorgeschakeld bij Vodafone

Update 16:55 – Vodafone is momenteel druk bezig met onderzoeken hoe de storing opgelost moet worden. Wel is het duidelijk dat de storing zich alleen voordoet op het 2g-netwerk. Wanneer een Vodafone-klant naar een niet-klant belt, of andersom, kan het gebeuren dat je iemand anders aan de lijn krijgt dan degene die je belt. Wanneer het opgelost is kan Vodafone nog niet zeggen.

Storing-VodafoneWanneer je iemand belt via de vaste lijn of mobiele telefoon is er een kans dat je een willekeurig persoon aan de lijn krijgt. De persoon die je belt ziet wel de telefoon overgaan maar zodra er opgenomen wordt wordt die verbinding verbroken. Vodafone heeft de storing bevestigd maar het is nog niet duidelijk wanneer het opgelost is. Ook is niet duidelijk of de storing landelijk is of regionaal.

Bron: Tweakers


Tags: ,