Nokia Lumia 925 eind augustus in Nederland

Nokia heeft bekend gemaakt dat de Nokia Lumia 925 eind augustus verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Het toestel zal verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart en zal gebruik maken van een metalen behuizing in tegenstelling tot polycarbonaat.

Nokia Lumia 925 in augustus naar Nederland

Nokia Lumia 925 - 1De Nokia Lumia 925 is een soort alternatieve versie van de Nokia Lumia 920. Veel specificaties zijn gelijk gebleven en de grootste wijzigingen vind je in de vorm van het design. Zo wordt er voor de behuizing gebruikgemaakt van aluminium in plaats van polycarbonaat. Om die reden zijn de beschikbare kleuren ook anders. In plaats van rood, geel, blauw en meer van dat soort felle kleurtjes moet je het nu stellen met wit, zwart en grijs.

Nokia heeft nu bekendgemaakt dat de Lumia 925 in augustus verkrijgbaar zal zijn in Nederland voor een adviesprijs van 549 euro. Het opslaggeheugen is 16GB, wat minder is dan de 32GB van de Lumia 920. Wel beschikt de Lumia 925 over een PureView-camera met OIS (optische stabilisatie),  HERE Drive+ voor wereldwijde offline navigatie, HERE Maps om plekjes op te zoeken, Windows Phone 8 en nog veel meer. Het volledige persbericht van de Nokia Lumia 925 kun je vinden in de bron.

Meld je aan voor de Nokia Lumia 925 alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: Nokia Newsroom


Tags: , , , ,