Nokia Lumia 920 tijdens pre-order even populair als iPhone 5

Dat hadden we niet verwacht: de Nokia Lumia 920 is wat betreft pre-orders even populair als de iPhone 5. Is het een marketingpraatje van Nokia? Nee, want diverse winkels berichten erover!

Nokia Lumia 920 vaker besteld dan iPhone 5

Feestdagen en wintermaanden - Nokia Lumia 920De Nokia Lumia 920 is sinds vrijdag te bestellen in Nederland en lijkt nu al een succes. Coolblue, The Phone House en Bol.com maken er namelijk melding van dat het aantal pre-orders van de Lumia 920 op hetzelfde niveau (of hoger) zit als onlangs bij de iPhone 5! Dat is een behoorlijk knappe prestatie want er wordt nog geen reclame gemaakt voor de Lumia 920 en Nokia is wat betreft smartphones bij velen nog minder populair. De Lumia 920 draait ook nog eens op nieuw systeem: Windows Phone 8. Hierdoor zouden mensen afwachtend kunnen worden, maar voor Nokia blijkt het een succesfactor.

Nokia knokt zich terug naar de top

Met de Nokia Lumia 920 lijkt Nokia zich keihard terug te knokken naar de top. Het is dan ook een toestel dat zich met recht bij de top mag voegen. Zo beschikt het toestel over een 4,5 inch scherm dat gebruik maakt van PureMotions HD+ techniek. Dit zorgt ervoor dat beelden haarscherp en enorm vloeiend overkomen. Het scherm is ook nog eens te bedienen met bijvoorbeeld handschoenen aan. De processor is een 1,5GHz Snapdragon S4, een van de snelste processors van dit moment en er is 32GB opslaggeheugen beschikbaar. Het absolute pareltje van de Lumia 920 is echter de PureView-camera met optische stabilisatie. Dit zorgt voor prachtige foto’s en filmpjes, zelfs met erg weinig licht.

Nokia Lumia 920 aanbiedingen vergelijken!
Nokia Lumia 920 vergelijken met Lumia 820, Samsung ATIV S en HTC 8X!

Tags: , , ,