Nokia Lumia 920 mogelijk al 2,5 miljoen keer besteld!

Er gaan geruchten rond dat de Nokia Lumia 920 inmiddels al 2,5 miljoen keer besteld is! Dat is erg goed nieuws voor Nokia en Microsoft want dit soort cijfers heeft een Windows Phone-toestel nog niet eerder behaald!

Nokia Lumia 920 al 2,5 miljoen keer besteld?

Nokia Lumia 920 fotoNokia zou in de landen waar hij al te bestellen is mogelijk al 2,5 miljoen bestellingen hebben voor zijn Windows Phone 8 vlaggenschip, de Nokia Lumia 920. Dat is flink wat meer dan het bedrijf verwacht had, waardoor de levertijd mogelijk op kan lopen. Het is echter nog niet bevestigd door Nokia zelf dus we tasten op dit moment nog even in het duister. Nokia reageert ook niet op geruchten, dus moeten we het even doen met dit gerucht. Maar 2,5 miljoen bestellingen is enorm veel, zeker als je het vergelijkt met andere cijfers. Zo heeft Nokia in totaal 2,9 miljoen Lumia’s (o.a. Lumia 900 en Lumia 800)  verkocht in het vorige kwartaal. Kijkend naar deze cijfers is de Lumia 920 (indien het gerucht klopt) in één klap de populairste Windows Phone telefoon.

Als eerste de Nokia Lumia 920 bestellen? Schrijf je in voor de alert!

Wachten op officiële cijfers van Nokia

Het is dus even wachten op officiële cijfers van Nokia, maar tot die tijd hebben we nog een leuke Lumia 920 video voor jullie. Iemand is erachter gekomen dat je een Lumia 920 op kan laden via een inductie-kookplaat. Een duidelijk ‘do not try this at home’ maar wel leuk om te zien!

httpv://www.youtube.com/watch?v=FeaT8e9NxzI


Tags: , , ,