Nokia Lumia 820 nu al leverbaar!

De Nokia Lumia 920 en 820 komen officieel pas in januari naar Nederland, maar toch is de Nokia Lumia 820 al leverbaar bij onder andere Studentmobiel en Belsimpel! We hebben even geïnformeerd en wat informatie verkregen.

Nokia Lumia 820 nu al leverbaar!

Lumia 820 leverbaarVandaag stond de leveringsindicator van de Nokia Lumia 820 bij Studentmobiel en Belsimpel opeens op ‘leverbaar‘. Dat vonden we bij GSMacties.nl opvallend, want volgens een officieel persbericht van Nokia komt de Lumia 820, net als de Lumia 920, pas in januari naar Nederland. Zou het een foutje zijn in het systeem? Hebben ze exemplaren geïmporteerd uit bijvoorbeeld Duitsland? Tijd om poolshoogte te nemen want dit is natuurlijk wel interessant! We hebben contact opgenomen met zowel Studentmobiel als Nokia en we kregen het volgende antwoord:

Gerard Meijer van Studentmobiel: “Nee is geen foutje, wij hebben ze op voorraad. Zijn Europese (Duitse) modellen.”
Linda van Aalten namens Nokia: “Het enige dat ik zo kan bedenken is dat ze mogelijk toestellen uit een andere landen hebben gehaald, bijvoorbeeld in Duitsland waar het toestel momenteel al leverbaar is. Vanaf half januari 2013 zijn beide toestellen echt breed/overal verkrijgbaar in de Nederlandse winkels.”

De officiële release zal dus nog steeds plaatsvinden in januari, maar door de Lumia 820 te importeren kun je hem nu toch al krijgen. Heeft dat geen nadelen voor de Nederlandse consument? Nee: “Het maakt niets uit voor de garantie en de klant merkt er verder ook niets van. Nokia vindt het ook geen probleem, alleen zij kiezen ervoor om hem pas in januari aan de Nederlandse dealers te leveren“, aldus Gerard Meijer van Studentmobiel. Overigens is de Lumis 820 gewoon in te stellen in de Nederlandse taal, dus wees niet bang dat je naar Duitse les moet.

De Nokia Lumia 820: bestel hem vandaag nog!

De Nokia Lumia 820 is nu al leverbaar! Bestel hem vandaag nog!

httpv://www.youtube.com/watch?v=XeKRfBw_67E

De Nokia Lumia 820 is het kleine broertje van de Nokia Lumia 920. De grootste verschillen zijn te vinden in de grootte, het scherm en de camera. Zo heeft het scherm van de Lumia 820 een grootte van 4,3 inch en een resolutie van 480×800 tegenover het 4,5 inch scherm met een resolutie van 768×1280 van de Lumia 920. Daarnaast beschikt de Nokia Lumia 820 niet over de Pureview camera met optische beeldstabilisatie. Het interne geheugen bedraagt 8GB en is uit te breiden met een MicroSD-kaartje. Het is dus absoluut een goede smartphone en een aanrader als je aan de slag wilt met Windows Phone 8. Je kunt natuurlijk ook wachten op de Nokia Lumia 920, maar dan moet je nog eventjes geduld hebben!

Vergelijk Nokia Lumia 820 aanbiedingen
Vergelijk de Lumia 820 met andere Windows Phone 8 smartphones!

Tags: , , ,