Nokia Lumia 710: vanaf januari in Nederland te koop

De enige Lumia die we hier op de markt hebben is de Lumia 800. Een enorm succesvolle telefoon, maar voor sommige mensen misschien nog wat te duur. Voor die mensen is er vanaf januari de Nokia Lumia 710!

Lumia 710Vandaag heeft Nokia bekend gemaakt dat de tweede Lumia telefoon, de Lumia 710, in januari in Nederland uitgebracht wordt. De 710 is wat meer een budgettoestel en zal los rond de 319 euro gaan kosten. Ter vergelijking: de Lumia 800 kost los rond de 500 euro. Naast de erg voordelige prijs heeft de Lumia 710 nog een andere leuke feature, namelijk gekleurde achterkantjes! Voor 9,99 euro kun je een achterkant kopen in een andere kleur. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn cyaan, magenta, geel, zwart en wit.

Nog eventjes en dan is de Windows Phone familie dus weer een telefoon rijker! Zodra er acties beschikbaar zijn zullen we het uiteraard melden op GSMacties.nl en op Twitter. Wil je een e-mail ontvangen zodra je de Nokia Lumia 710 prijzen kunt vergelijken? Meld je dan aan voor de Nokia Lumia 710 alert!


Tags: , , ,