GSMacties.nl wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

2013 is afgesloten en een nieuw jaar is begonnen. 2014 is een feit en dat betekent dat er weer vele nieuwtjes, geruchten en spraakmakende feitjes in het verschiet liggen.

Gelukkig nieuwjaar!

In 2013 hebben we meer dan 500 nieuwsberichten gepubliceerd. Van bevestigd nieuws tot vage geruchten. Als het interessant is dan is de kans groot dat er op GSMacties.nl een bericht over te vinden is. Uiteraard gaan we vol goede moed 2014 in en wij hebben maar één goed voornemen: jou nog beter voorzien van leuke nieuwtjes!

Goede voornemens van fabrikanten en providers

Om het bericht wat leuker te maken houden we het niet bij een gelukkig nieuwjaar wensen en zeggen wat ons goede voornemen is. Wij hebben namelijk ook wat wensen wat betreft smartphones! Dus hier een top 5 van goede voornemens die wij willen horen vanuit de smarpthone-fabrikanten en providers:

5 – Minder toestellen, meer overzicht

Wat betreft toestelvariatie spant Samsung de kroon, maar ook Sony heeft er een handje van. Dat gecombineerd met alle telefoons van LG, HTC, Motorola, Apple, Nokia, Huawei en ga zo maar maakt het tot een onoverzichtelijke bende. Alles lijkt op elkaar en vergelijken is niet zo gemakkelijk meer. Daarom zeggen wij: minder toestellen en meer overzicht alsjeblieft!

4 – Meer experimentele smartphones

De Galaxy Round en LG G Flex zijn waarschijnlijk wel het schoolvoorbeeld van experimentele smartphones en dat soort innovaties zien we graag. Breng een beperkte oplage uit van een speciale experimentele smartphone. Eentje met een flexibel scherm, met een uitvouwbaar scherm, een telefoon met 128GB opslag of eentje die alleen te bedienen is met een soort smartwatch. Maakt niet uit hoe gek het is!

3 – Geen vage extra’s bij abonnementen

Het is een smerig trucje om de prijs van een abonnement te verhogen maar het werkt wel. T-Mobile bijvoorbeeld met de basisbundel van tien euro. Hiermee kun je onbeperkt internetten (64kbps) en sms’en. Normaal is een dergelijke bundel optioneel maar in sommige gevallen niet en moet je verplicht voor betalen. Dit is oneerlijk voor de klant en een onnodige beperking in keuzevrijheid. Niet meer doen dus!

2 – Betere accu’s!

Een smartphone gaat tegenwoordig bij normaal gebruik zo’n 1 á 2 dagen mee (3 dagen in uitzonderlijke gevallen) maar diep van binnen blijven we verlangen naar de tijd dat een telefoon het gemakkelijk langer dan een week uithield op één acculading. Desnoods wordt dit gecombineerd met het stukje van experimentele smartphones. Laat de consument de toekomst zien, ook al is het in beperkte oplage!

1 – Geen prijsverhogingen

Met stip op nummer één is wat ons betreft de wens dat providers geen prijzen gaan verhogen. Dus naast het niet willen van vage extra’s gecombineerd met prijsverhogingen willen we ook geen prijsverhogingen zonder duidelijke reden. Gewoon niet de prijs verhogen. Verlagen mag natuurlijk altijd!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jou goede voornemens. Ga je meer op de fiets en minder met de auto? Of misschien pak je wel vaker het openbaar vervoer. Iets minder vaak pizza afhalen en misschien toch maar eens stoppen met roken. Met het eten wat minder vaak je telefoon in de hand nemen en wat minder geld uitgeven in de app store. Wat is jouw voornemen? Laat het weten op Twitter, Facebook of in een reactie onderaan dit bericht!


Tags: , , ,