LG LifeBand Touch te zien in gelekte foto

Eind december was er het gerucht dat LG zou werken aan draagbare accessoires. Een van die accessoires zou een fitness-tracker zijn en van dat apparaat(je) zijn nu een foto en de naam uitgelekt.

LG LifeBand Touch is de fitness-tracker van LG

LG LifeBand TouchVolgende week vindt in Las Vegas de Consumers Electronics Show (CES) plaats en daar worden doorgaans diverse elektrische apparaten onthuld. Denk aan televisies, tablets, computers, gadgets en meer van dat soort spul. Evleaks, geen onbekende als het gaat om geruchten, heeft een week voor het begin van de CES een plaatje online gezet van LG’s fitness-tracker. Het toestel heet LifeBand Touch en doet erg denken aan een hypermoderne armband. De LifeBand Touch wordt mogelijk aangekondigd tijdens de CES.

LG heeft leentjebuur gespeeld bij Nike

Nike FuelbandQua design doet de LifeBand Touch erg denken aan de FuelBand van Nike. Zelfs de namen lijken wel wat op elkaar: LifeBand en FuelBand. Zou het misschien mogelijk zijn dat LG samengewerkt heeft met Nike om deze fitness-tracker te maken? De sportkennis van Nike en de hardwarekennis van LG en dat gecombineerd tot een superieure fitness-tracker met meer functies dan je voor mogelijk houdt. Een samenwerking zou het overeenkomende design verklaren en de op elkaar lijkende namen. Neem bovenstaande even met een flinke korrel zout maar hou het in je achterhoofd!

Bron: Venturebeat


Tags: , , , ,