Gerucht: LG werkt aan draagbare accessoires

Draagbaar is waarschijnlijk dé hype van 2014 en dus kun je als groot bedrijf niet achterblijven. Het is dan ook niet verrassend dat LG ook aan draagbare accessoires zou werken.

LG werkt aan draagbare accessoires

Futuristische telefoon - LG

Zou een smartwatch van LG er ongeveer zo uit kunnen zien?

Een anonieme bron heeft een aantal plannen van LG uit de doeken gedaan en biedt daarmee een kijkje in het komende jaar. Zo zou LG werken aan een smartwatch en een fitness-tracker. Met de smartwatch gaat LG de concurrentie aan met onder andere Sony en Samsung en later misschien ook nog Apple. Fitness-trackers zijn nog niet iets wat de massa omarmt heeft, maar aangezien er steeds meer nadruk ligt op gezond leven kunnen we ons indenken dat dat soort accessoires het ook wel goed kunnen doen in 2014.

Beide draagbare accessoires zouden (in ieder geval in eerste instantie) bedoeld zijn voor de LG G3, zoals de Galaxy Gear bij de Galaxy Note 3. Deze nog niet aangekondigde telefoon van LG zal een vingerafdrukscanner bevatten en een octacore-processor van LG. De LG G3 zou een 5,5 inch scherm hebben met een resolutie van 2560×1440 pixels.

Je hoeft nu overigens nog niet voor een elektronicawinkel te gaan zitten om te wachten op het nieuwe paradepaardje van LG. Het toestel zou namelijk pas eind volgend jaar uitkomen. Nog eventjes geduld dus!

Bron: The Korea Herald


Tags: , , , , , , ,