Komt LG in mei met een Galaxy S3 killer?

Volgens geruchten zou LG werken aan een nieuwe high-end smartphone. Het toestel zou een 4,7 inch scherm hebben en moet draaien op Android 4.0. Volgens geruchten komt het toestel in mei uit.

Onbekende telefoonDe geruchten zouden afkomstig zijn van een LG-medewerker die anoniem wenst te blijven, maar het toestel zou bekend staan om de naam D1L. Er zit een nieuwe Qualcomm processor in met twee kernen. Deze dual-core processor draait op een snelheid van 1,5GHz en het is dezelfde processor als die in de HTC One S. Deze processor zou ongeveer even snel moeten zijn als de quad-core Tegra 3, welke in de LG Optimus 4X HD zit. Verder heeft de D1L een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1280×720 en draait het op Android 4.0. Als het toestel in mei uitkomt (wat volgens de geruchten moet gebeuren) dan zal dit het eerste LG toestel zijn met Android 4.0!

Meer is er eigenlijk nog niet bekend over de D1L. Er zijn geen afbeeldingen en LG heeft het bestaan nog niet bevestigd. Het zou echter geen gekke stap zijn om een dergelijke smartphone uit te brengen, vooral ook omdat de Samsung Galaxy S3 steeds dichterbij komt. Zal dit LG’s antwoord worden op het Samsung vlaggenschip voor 2012?

Bron: DDaily


Tags: , ,