Parrot komt met nieuwe drones

Parrot heeft aangekondigd met twee nieuwe drones te komen. Het gaat om de MiniDrone en de Jumping Sumo. Beide speeltjes zijn te bedienen met een iPhone of Android-smartphone.

Parrot kondigt nieuwe drones aan

Kerst is al voorbij dus eigenlijk komen de twee nieuwe drones van Parrot iets te laat, maar het zijn wel leuke speeltjes! De Parrot MiniDrone heeft twee grote wielen en vier rotors. Hierdoor kan de MiniDrone zowel rijden als vliegen. De besturing kan net zoals de andere drones van Parrot bestuurd worden via je iPhone of Android-smartphone. Helaas heeft de MiniDrone geen camera aan boord dus je kunt het apparaat niet bedienen terwijl hij buiten zicht is. Of ja, hij kan dan wel bediend worden, maar of hij dan ook heel blijft? De MiniDrone kan zo’n 6 á 7 minuten rondrijden en vliegen op een volle lading.

Parrot MiniDrone en Jumping SumoDan is er nog de Jumping Sumo. Deze drone kan alleen maar rijden maar heeft ook wat leuke trucjes die uitgevoerd kunnen worden. Zo kan de Jumping Sumo springen, objecten omstoten of objecten oppakken. Deze drone heeft wel een camera aan boord zodat je kan zien waar je naar toe rijdt of springt zonder dat je de drone kan zien. Dus lekker op de bank hangen en via je smartphone de Jumping Sumo naar de koelast in de keuken navigeren om een lekker blikje drinken te halen. Hoe je een blikje uit de koelkast haalt zonder er een puinhoop van maakt is nog even een uitdaging maar niks is onmogelijk! De Jumping Sumo kan je zo’n 20 minuten plezier bieden op een volle lading.

De prijzen van beide drones zijn nog niet bekend maar naar verwachting zullen ze zo tussen de 150 en 250 euro gaan kosten.


Tags: , , , , , ,