Rollercoaster Tycoon voor Android en iOS

Vrijwel iedereen die rond de eeuwwisseling wel eens een spelletje speelde op de computer kent Rollercoaster Tycoon wel. Deze game maakt nu een comeback en wel op Android en iOS!

Vrolijke deuntjes, veel bezoekers, en vliegende achtbaankarretjes

Rollercoaster TycoonJe hoefde vaak alleen maar het geluid van de game te horen om te weten dat je met Rollercoaster Tycoon te maken had. De vrolijke deuntjes van de draaimolen, het geroezemoes van de bezoekers en de kettingen van de achtbanen, alles liet direct een diepe indruk achter. Zelfs als je geen gamer bent ken je Rollercoaster Tycoon waarschijnlijk, puur omdat die game je liet doen wat geen andere game mogelijk maakte: je eigen pretpark maken, compleet met mascottes, gigantische achtbanen en mooi aangeklede wandelpaden. Uiteraard was het ook wel leuk om de achtbanen nét iets te snel te laten gaan, of om de banen opeens af te kappen waarna de karretjes sierlijk door de lucht vlogen.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rhKhnYAA4dI

Rollercoaster Tycoon komt in 2013 uit op Android en iOS

Atari heeft bekendgemaakt dat het de iconische pretpark-game naar Android en iOS gaat brengen. Veel details zijn er op dit moment nog niet, behalve dat de game in 2013 uit moet gaan komen. Hopelijk is Rollercoaster Tycoon op onze favoriete mobiele apparaten net zo leuks als vroeger op de computer!

Bron: Pocketgamer


Tags: , , , , ,