Bad Piggies: nieuw spel van de makers van Angry Birds

Angry Birds is waarschijnlijk een van de meest gespeelde smartphone games ooit en is sinds een tijdje zelfs te spelen via de browser op je computer. Rovio, de maker van Angry Birds, brengt morgen Bad Piggies uit, het vervolg op Angry Birds.

Bad Piggies: vervolg op het succesvolle Angry Birds!

Bad PiggiesDe Angry Birds hebben al heel wat avonturen meegemaakt. Zo zijn ze in verschillende landen geweest, hebben ze verschillende feestdagen meegemaakt en zijn ze zelfs in de ruimte geweest! Al die tijd waren de varkentjes de bad guys, maar hoe ziet hun leven er nu uit? Het kan toch niet zo zijn dat de varkentjes niks anders doen dan op slecht gebouwde bouwwerken zitten die bij het minste of geringste instorten? Nee, de varkentjes leiden een heel ander leven dan de boze vogels. Wanneer ze geen eieren stelen of wachten op instortende gebouwen maken ze namelijk voertuigen en vliegtuigen!

Angry Birds wereld met andere gameplay

Bad Piggies leunt op de wereld van Angry Birds maar komt met een totaal ander game-concept. Aan het begin van elk level maak je een voertuig dat je van A naar B moet brengen. Dit voertuig zal geheel ontspringen aan jouw fantasie (en de beschikbare onderdelen) en met dat voertuig moet jij door het level heen rijden en vliegen terwijl je onderweg allerlei items verzameld. In elk level kun je weer 3 sterren proberen te halen, al zal dat vaak lastiger zijn dan het in het begin lijkt.

Bad Piggies komt morgen uit voor de Mac, iOS en Android

httpv://www.youtube.com/watch?v=YsCpDaSooWA


Tags: , , , , , ,