OnePlus gaat high-end telefoon uitbrengen voor midrange-prijs

Soms zijn er berichten die te mooi klinken om waar te zijn: een high-end telefoon met een snelle processor en een 1080p-scherm voor een prijs van een midrange-telefoon én hij moet uitkomen in Europa!

OnePlus One heeft indrukwekkende specificaties voor zacht prijsje

OnePlusHet bedrijf OnePlus is gevestigd in China en het bedrijf heeft nu hun eerste telefoon aangekondigd: de OnePlus One. Het toestel draait op CyanogenMod, wat een custom ROM is van Android. De OnePlus One beschikt over een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels en er zit een Snapdragon 801-processor in het toestel. Die processor is een van de nieuwste Snapdragon-processors en zit onder andere in het HTC One (M8), Xperia Z2 en de Galaxy S5. Verder beschikt de OnePlus One over een accu van maar liefst 3100mAh. De prijs voor dit alles? Minder dan 350 euro!

350 euro is echt belachelijk weinig voor een telefoon met specificaties die vergelijkbaar zijn met specificaties van onder andere de HTC One (M8) en de Galaxy S5. Die twee toestellen zijn al snel twee keer zo duur dan de OnePlus One.

Wanneer de OnePlus One precies uitgebracht gaat worden is niet bekend maar OnePlus presenteert het toestel, inclusief alle specificaties op 23 april. Pete Lau, CEO van OnePlus zegt over een release in Europa: “Mensen uit Europa hebben een sterke interesse in ons toestel. We kunnen je verzekeren dat het toestel minder dan 350 euro gaat kosten.” De OnePlus One zou een metalen behuizing krijgen maar het design is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Google+


Tags: , , , , ,