Tele2 Nederland is met 47.000 klanten gegroeid

Tele2 heeft bekendgemaakt dat het aantal klanten met 47.000 is toegenomen het afgelopen kwartaal. In totaal hebben 741.000 Nederlanders een abonnement bij Tele2.Nederland is volgens Tele2 ook een van de focuslanden.

Tele2 ziet klantenbestand groeien

Tele2_logoVolgens Tele2 is er in het eerste kwartaal van dit jaar een sterke groei geweest in het mobiele segment. Ook is Tele2 dit kwartaal begonnen met het veranderen van het imago. Voorheen stonden ze vooral bekend als prijsvechter maar ze willen meer bekend komen te staan als volwaardige provider die klanten biedt wat ze willen, voor minder. Ook ligt de 4G-uitrol op schema waarbij diverse technische mijlpalen gepasseerd zijn.

Het klantenbestand van Tele2 is met 47.000 klanten gegroeid naar 741.000. De omzet uit de mobiele tak van Tele2 in Nederland bedroeg zo’n 30 miljoen euro. Daarmee is de omzet met 39 procent gegroeid. De gehele omzet van Tele2 in Nederland bedroeg 145 miljoen euro.

Tele2 zegt dat de focus onder andere op Nederland ligt vanwege de sterke groei op de mobiele markt hier, maar dat thuisland Zweden als rolmodel zal blijven gelden wat betreft het neerzetten van een winstgevend bedrijfsmodel.

Bekijk aanbiedingen van Tele2 in combinatie met een smartphone! Je kunt natuurlijk ook prijzen vergelijken van Sim Only abonnementen.

Bron: Tele2


Tags: , , , ,