Facebook brengt Slingshot uit

Facebook gaat de competitie met Snapchat aan en heeft daarvoor Slingshot uitgebracht. In de basis werken de twee concurrerende apps hetzelfde: je kunt foto’s en video’s sturen en die verdwijnen na een X-aantal seconden weer. Toch doet Slingshot het iets anders!

Slingshot gaat concurreren met Snapchat

Bij Snapchat kun je foto’s en video’s versturen en die blijven bij de ander dan een aantal seconden in beeld waarna ze verdwijnen. Elke keer als een foto geopend wordt krijg je punten en op die manier kun je zien wie van je vrienden het meeste gebruikmaakt van de app.

SlingshotBovenstaande is in feite ook wat Slingshot doet. Je kunt foto’s en video’s versturen, een ander kan het slechts zien voor een paar seconden en daarna verdwijnt het voorgoed. Het grote verschil is echter dat je iets terug moet doen voordat je een gestuurde foto of video kunt bekijken. Zomaar foto’s bekijken zonder er iets voor te doen is er dus niet bij, want voor wat hoort wat! Ook is Slingshot meer gericht op groepen in plaats van individuele personen.

Slingshot is gemaakt door Facebook, maar je hebt geen Facebook nodig om te app te kunnen gebruiken. Het enige dat je moet doen is de app downloaden en je telefoonnummer invoeren. Download de app gratis voor iOS of Android!


Tags: , , , , ,