KPN wijzigt abonnementen vanaf 1 juli

KPN gaat vanaf 1 juli voor veel van de huidige abonnementen prijswijzigingen doorvoeren. In veel gevallen scheelt de prijs een paar euro terwijl er aan de voorwaarden weinig verandert.

KPN wijzigt abonnementen

KPNVoor de huidige klanten zal er niks veranderen maar voor mensen die na 1 juli een abonnement afsluiten bij KPN, of het huidige abonnement verlengen, zullen de wijzigingen wel gelden.

Bij de twee basis-abonnementen worden de belminuten en sms’jes gecombineerd, in plaats van dat ze los te gebruiken zijn. Basis 100 (100 minuten en  100 sms’jes) wordt Basis 150 (150 minuten/sms’jes) en Basis 200 (200 minuten en 200 sms’jes) wordt Basis 300 (300 minuten/sms’jes). Je gaat er dus iets op achteruit terwijl de prijs gelijk blijft.

Voor de Alles-in-1-abonnementen zullen de wijzigingen wat gunstiger zijn want de prijzen gaat een beetje omlaag. Klanten die hun databundel verhogen met 1500MB betalen daar een tientje per maand voor en daar krijgen ze Spotify Premium bij.

Voor sim-only zijn de wijzigingen wat gunstiger. Zo betaal je voor een sim-only-abonnement met onbeperkt bellen nu nog €40,- per maand (zonder netwerkactie) en dat wordt €37,50. Ook het duurste sim-only-abonnement wordt wat goedkoper en gaat van €50,- (zonder netwerkactie) naar €47,50. Daarvoor krijg je 5000MB internet en onbeperkt bellen.

Tot 1 juli kun je de huidige abonnementen nog bestellen dus wees er snel bij als je nog gebruik wilt maken van de huidige voorwaarden!

Tags: , , ,