Vodafone laat zijn klanten naar het WK kijken

In de afgelopen jaren heeft Vodafone zijn Mobile TV-dienst getest en als promotie is de dienst in juni gratis voor alle Vodafone-klanten. Voor de dienst heb je geen app nodig en na de eerste maand kost de dienst 7,95 euro per maand.

Vodafone laat je gratis naar het WK kijken

Als je een Vodafone-klant bent en je gaat naar mobiletv.vodafone.nl dan kun je deze hele maand gratis televisie kijken op je smartphone op tablet! Uiteraard is het niet geheel toevallig dat het gratis televisie kijken samenvalt met het WK voetbal dat gisteren begonnen is. Een prima stukje promotie dus!

Vodafone Mobile TVUiteraard is er meer te bekijken dan alleen het WK voetbal en als gebruiker van Mobile TV heb je zes zenders tot je beschikking: Nederland 1, 2 en 3, CNN, National Geographic en 24Kitchen. Populaire zenders als RTL en SBS missen nog, al is door Vodafone geen duidelijkheid gegeven over de reden daarvan. Ook is niet duidelijk of deze zenders later nog toegevoegd worden aan het pakket.

Als gebruiker hoef je overigens niet bang te zijn dat je na eventjes tv kijken al door je internetbundel heen bent. De data die gebruikt wordt door Mobile TV wordt namelijk niet van je bundel afgehaald! Je kunt dus zonder zorgen álle voetbalwedstrijden van deze maand kijken via 3G of 4G zonder dat je in rap tempo door je bundel heen gaat.

Bron: Vodafone


Tags: , , , , , ,