Nieuwe toestellen met scherpe acties op GSMacties.nl – Week 33

Welkom in augustus! De maand van vakantie, zomer, festivals en natuurlijk nieuwe smartphones. Ook nu zijn er weer een aantal mooie nieuwe toestellen te bestellen en die gaan we uiteraard met jou doornemen!

Nokia Lumia 530

Lumia-530We beginnen met het toestel dat momenteel de goedkoopste actie heeft in ons systeem. De Lumia 530 is de opvolger van de erg populaire Lumia 520 en omdat ze qua prijs erg dicht bij elkaar zitten heeft de Lumia 530 een aantal erg interessante abonnementen zonder dat het te duur wordt. Voor heel weinig krijg je dan relatief veel toestel terug. Ondanks dat de Lumia 530 een budget-toestel is voelt hij wel snel aan. Daarnaast is het toestel ook voorzien van de nieuwe versie van Windows Phone 8.1, wereldwijde offline navigatie en nog veel meer extra’s.

Bekijk de aanbiedingen van de Nokia Lumia 530

Samsung Galaxy Young 2

Galaxy-Young 2Dan de Galaxy Young 2 van Samsung. Dit is een budgettoestel dat qua prijs erg dichtbij de Lumia 530 zit, maar (en nu zijn we objectief) qua prijs/kwaliteit legt de Young 2 het behoorlijk af tegen de Lumia 530. Het is echter wel een erg klein toestel, iets dat sommige mensen wel prettig vinden en het toestel draait op Android 4.4. Maar als je een goedkope Android-telefoon wilt kun je beter naar de Motorola Moto E of G kijken. Ook die bieden meer waarde voor wat ze kosten.

Bekijk aanbiedingen van de Samsung Galaxy Young 2

LG G3 S

LG-G3-S_01De LG G3 S is het kleine broertje van de LG G3 en is een midrange-smartphone. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en er zit een quad-core Snapdragon 400-processor met een snelheid van 1,2GHz in. Je hebt 8GB opslag tot je beschikking (uitbreidbaar) en een 8-megapixelcamera. Het toestel heeft dus alles wat je kunt verwachten van een smartphone!

Bekijk aanbiedingen van de LG G3 S

Sony Xperia T3

Sony-Xperia-T3De Xperia T3 combineert midrange-specificaties met een groot scherm en een premium-design. Het toestel heeft een 5,3 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en net als bij de LG G3 S zit hier een Snapdragon 400-processor in, maar dan geklokt op 1,4GHz. Het frame van de Xperia T3 is overigens gemaakt van roestvrij staal, wat best netjes is! Verder is er 8GB opslag aanwezig dat je uit kunt breiden en een 8-megapixelcamera. Het toestel draait op Android 4.4

Bekijk aanbiedingen van de Sony Xperia T3

Wat kunnen we nog meer verwachten in augustus?

Augustus zal qua nieuwe toestellen erg stil zijn. Niet alleen in Nederland is een groot deel van de bevolking met vakantie maar ook bij de telefoonfabrikanten staat alles in augustus op een laag pitje. Voor eind deze maand staat volgens geruchten nog een aankondiging van de Windows Phone 8-versie van de HTC One (M8) gepland maar voor andere toestellen zoals de iPhone 6 en de Galaxy Note 4 zul je moeten wachten tot september.

Vergelijk alle acties op GSMacties.nl! Of je nou met of zonder smartphone wilt, alles is mogelijk!

Tags: , , , , ,