HTC One (M8) met Windows Phone lijkt bevestigd

Het lijkt erop dat de HTC One (M8) met Windows Phone zo goed als bevestigd is. Het toestel is namelijk ontdekt op de servers van de Amerikaanse provider Verizon. Een aankondiging zou deze maand plaats moeten vinden.

HTC One (M8) met Windows Phone 8.1 duikt op op servers van Amerikaanse telecomprovider

De laatste tijd is de geruchtenmolen omtrent de Windows Phone-versie van de One (M8) weer flink gaan draaien. Veel geruchten wezen op de komst van deze One (M8)-variant maar het toestel is nu ook opgedoken op de servers van de Amerikaanse provider Verizon. Daar staat het toestel als ‘HTC_M8_Windows’. Het gerucht over dat de naam van het toestel de One W8 zou zijn lijkt daarmee van de baan. Het zou ook een slechte naam zijn want ‘W8’ op zijn Engels is ‘wait’ (wachten) of ‘weight’ (gewicht). Beide niet echt positieve termen voor een telefoon. Ook stond er op de servers van Verizon een plaatje van het toestel.

HTC-One-M8-Windows-PhoneAls we kijken naar het plaatje zien we de One (M8) met daarop Windows Phone 8.1, maar wat interessanter is zijn een paar van de tegels op het startscherm. Zo zien we ‘HTC Camera’ wat betekent dat de camera-app speciaal voor deze telefoon is gemaakt. Misschien dat de duo-camera van de One (M8) ook aanwezig is? Dan is er nog ‘TV’ met een aan/uit-logo. Dit kan mogelijk wijzen op een afstandsbediening-app die werkt met de infraroodsensor van het toestel. Als datum staat vrijdag de 22e op het toestel, wat mogelijk kan wijzen op 22 augustus. Op 19 augustus zou HTC het toestel aan willen kondigen en de verkopen zouden mogelijk beginnen op 21 augustus, maar dat kan dus ook 22 augustus zijn.

Hoe dan ook, we gaan snel meer over dit toestel te horen krijgen! Zo is nog niet bekend of deze HTC One (M8)-versie exclusief voor Verizon blijft of dat het toestel ook internationaal uitgebracht gaat worden. We gaan er wel van uit dat HTC het toestel ook naar andere landen gaat brengen, maar het is nog even wachten op een bevestiging.

Bron: Pocketnow


Tags: , , , ,