HTC HD8 in aantocht?

Eerst was er de HTC HD2, welke draaide op Windows Mobile 6.5. Daarna kwam de HTC HD7, welke draaide op Windows Phone 7. Nu is er een gerucht opgedoken over de HTC HD8.

De HTC HD2 is enorm succesvol geweest. Het toestel draaide op Windows Mobile, wat de voorloper is van Windows Phone. Zelfs nu nog is de HTC HD2 onder de bezitters ervan een populair toestel en wel omdat je werkelijk alles aan kunt passen. Android erop? Geen probleem! Windows Phone 7 erop? Geen probleem! Na de HD2 is HTC gekomen met de HD7, het eerste HTC toestel draaiende op het nieuwste mobiele OS (Operating System) van Microsoft. Nu is er echter een gerucht opgedoken over een HTC HD8. In de “I’m a WP7” app zijn verwijzingen gevonden naar dit nog niet bestaande toestel. Voor wie de app nog niet kent: je kunt met de app onder andere Windows Phone gebruikers in je omgeving vinden.

HTC HD2, 7 en '8' - Plaatje van Pocketnow.com

De verwijzing in de app gaat over een HTC HD8 die draait op Windows Phone 7 Build 7740. Mogelijk wordt de HD8 aangekondigd tijdens de CES beurs, maar daar is nog niks over bekend. Ook is het onduidelijk waar HD8 voor staat. Komt het nieuwe toestel uit met een nieuwe versie van Windows Phone? We weten het nog niet, de tijd zal het leren!

Bron: Pocketnow.com


Tags: , ,