HTC ‘Tiara’ Windows Phone 8 telefoon duikt op

HTC heeft momenteel twee Windows Phone 8-toestellen in zijn assortiment, de HTC 8S en HTC 8X. In de lente komt daar mogelijk een derde toestel bij, namelijk de HTC ‘Tiara’ en die moet zich plaatsen tussen de twee eerdere toestellen.

HTC ‘Tiara’ gespot

HTC logo grootHTC zou plannen hebben om in de lente de HTC Tiara uit te brengen. De naam Tiara is waarschijnlijk nog een tijdelijke naam en uiteindelijk zal de naam meer lijken op die van de 8S en 8X. Qua specificaties zal de HTC Tiara tussen de 8S en 8X zitten. Zo heeft het toestel een 4,3 inch S-LCD2 scherm met een resolutie van 800×480, 1GB werkgeheugen, een 1,2GHz dual-core processor, 8GB opslaggeheugen en een 8 megapixel camera. Het besturingssysteem is Windows Phone 8, maar in de gelekte info staat daarachter ‘GDR2’, een update van Windows Phone 8.

HTC TiaraHTC ‘Tiara’ komt mogelijk rond mei uit

HTC zelf heeft aangegeven dit jaar te komen met een release, maar onduidelijk is of ze daarmee de Tiara bedoelen of een ander onaangekondigd toestel. Misschien komt er wel een HTC One variant die draait op Windows Phone 8? Ook is nog niet bekend wanneer wat de update voor Windows Phone 8 gaat brengen. Rond mei moet de Tiara uitgebracht worden volgens informatie die Unwired View heeft.

Bron: Pocketnow


Tags: , ,