Vodafona Like New, korting op je abonnement als je kiest voor een teruggestuurde smartphone

Vodafone is een nieuwe dienst aan het testen waarbij je als klant korting krijgt op je abonnement als je kiest voor een teruggestuurde smartphone in plaats van een gloednieuwe smartphone.

Korting op je abonnement als je kiest voor een teruggestuurde smartphone

VodafoneDe dienst heet Vodafone Like New en is deze week gestart en geeft klanten een keuze: kies je een nieuwe smartphone en betaal je de normale prijs voor een abonnement? Of kies je voor een teruggestuurde smartphone in ruil voor wat korting op je abonnement? Als je voor de tweede optie gaat krijg je vijf euro korting per maand.

Die teruggestuurde toestellen zijn overigens nog redelijk nieuw want het gaat om toestellen die door klanten binnen veertien dagen teruggebracht zijn. Ook mag er op zo’n toestel geen zichtbare schade aanwezig zijn. De toestellen zijn in feite nog zo goed als nieuw en waarschijnlijk geretourneerd omdat een klant niet tevreden is geweest om wat voor reden dan ook.

Vodafone kijkt alle toestellen helemaal na, ze worden getest én gereset. Ook krijgt een nieuwe klant twaalf maanden garantie op het toestel. Dat lijkt een beetje weinig, vooral omdat de toestellen in feite pas twee weken oud zijn en toen gewoon de volle twee jaar garantie hadden.

Tijdens de test zijn er drie toestellen beschikbaar: de Galaxy S5, iPhone 4S en de iPhone 5S. Vodafone gaat evalueren of de test succesvol is geweest nadat ze door hun voorraad toestellen heen zijn.

Bron: Nu.nl


Tags: , , , , , , ,