UPC introduceert mobiele abonnementen

UPC zal later dit jaar met mobiele abonnementen komen genaamd UPC Mobiel. Verschillende gebruikers zouden een abonnement als het ware kunnen delen. UPC is daarmee de eerste provider in Nederland met een abonnement dat je kunt delen.

UPC Mobiel eind dit jaar beschikbaar voor iedereen

UPC-MobielUPC Mobiel laat de gebruiker kiezen uit drie abonnementen die allemaal onbeperkt sms’en en toegang tot meer dan 500.000 WiFi-spots bevatten. Het goedkoopste abonnement van €12,50 biedt 300 MB en 100 belminuten, voor €20,- krijg je 1500 MB en 400 belminuten en voor €35,- per maand krijg je 4000 MB en onbeperkt bellen.

Daarnaast biedt UPC Mobiel familievoordeel waarmee je extra gebruikers aan jouw abonnement kunt koppelen. Iedere extra gebruiker kost €10,- per maand bovenop de prijs van het abonnement. Een extra gebruiker krijgt dan een eigen nummer maar maakt gebruik van de bundels van het basisabonnement. Alle gebruikers delen dus de bundels van het abonnement.

Eind dit jaar moeten de abonnementen beschikbaar zijn voor alle klanten. Voordat het zo ver is zal UPC een test uitvoeren met een groep klanten. Die klanten zullen een uitnodiging ontvangen om een gratis proefabonnement af te sluiten. UPC Mobiel zou gebruikmaken van het netwerk van Vodafone.

Bron: UPC


Tags: , , , ,