100 wallpapers voor je smartphone

Vorige week hadden we 141 mooie wallpapers voor je smartphone gevonden en deze keer hebben we er nog eens 100 gevonden. Deze keer niet met een specifiek thema, maar gewoon mooie achtergronden voor je telefoon.

De 141 wallpapers van de vorige keer hadden allemaal als thema ‘material design’ waardoor het allemaal vrij strak en minimalistisch oogde. De 100 wallpapers van deze keer hebben uiteenlopende thema’s, van minimalistisch, kleurrijk, artistiek tot mooie foto’s of aparte bewerkte foto’s.

Reddit-gebruiker Moseley777 heeft op reddit een galerij geplaatst met daarin de 100 wallpapers. Zelf zegt hij dat de wallpapers gemaakt zijn voor de iPhone 6 maar ze werken ook prima op andere smartphones. De gebruiker zegt de plaatjes zelf gemaakt te hebben maar dat betwijfelen we en ook zijn niet alle plaatjes specifiek gemaakt voor de resolutie van de iPhone 6. Niet dat dat erg is want het maakt de wallpapers er niet minder mooi op.

WallpapersJe hebt echter altijd baas-boven-baas en dat bewijst Reddit-gebruiker MadManSpecter die een link naar maar liefst 500 wallpapers geplaatst heeft. Zo hoef je de komende tijd niet meer zonder nieuwe wallpapers door het leven te gaan!

Bron: Reddit


Tags: , , , ,