KPN gaat databundels fors vergroten en introduceert nieuwe abonnementen

KPN gaat de datalimiet van zijn mobiele databundels flink verhogen en de provider introduceert ook nieuwe abonnementen: Zorgeloos en Vooral Internet. Vooral Internet is nieuw en richt zich op klanten die vooral willen internetten.

KPN heeft bekendgemaakt dat huidige klanten een grotere databundel zullen krijgen maar er zijn tevens ook nieuwe abonnementen geïntroduceerd en de naam van Alles-in-1 is gewijzigd naar Zorgeloos.

Zorgeloos is op alle vlakken gelijk aan Alles-in-1 maar wel zijn de databundels gewijzigd. Zo is Standaard verhoogd van 2GB naar 5GB en Premium is verhoogd van 5GB naar 10GB. Het goede nieuws is echter dat de verhoging niet alleen geldt voor de nieuwe Zorgeloos-klanten maar ook voor de huidige Alles-in-1-klanten!

Vooral Internet, de nieuwe abonnementsvorm, heeft een datalimiet van 1GB of 5GB en kost 25 of 30 euro per maand (exclusief smartphone). De abonnementen bevatten ook belminuten maar ze zijn vooral gericht op mensen die voornamelijk internetten. Bij Vooral Internet Instap krijg je 150 belminuten en bij Standaard krijg je er 200.

Alle abonnementen van KPN zullen gebruikmaken van 4G en bij Zorgeloos Premium krijg je gratis Spotify Premium. Buiten je internetbundel heb je geen extra kosten maar wordt je snelheid verlaagd naar 64Kbps download en 32Kbps upload.

De wijzigingen worden doorgevoerd vanaf 2 februari. Dan gaan ook de nieuwe abonnementen in.

Nieuwe-abonnementen-KPNBron: KPN


Tags: , , , , , ,