Samsung onthuld de Galaxy A7

Samsung heeft naast de Galaxy A3 en Galaxy A5 nu ook de Galaxy A7 geïntroduceerd. Dat gebeurde op een presentatie in Maleisië. Het toestel is het beste in de Galaxy A-productlijn en combineert goede specificaties en een premium design met een niet al te hoge prijs.

Over de Galaxy A7 zijn al diverse geruchten verschenen en het meeste was al zo goed als bekend. Het toestel heft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en de processor is de Snapdragon 615, een chipset die beschikt over een octacore processor. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag. Er is ook een MicroSD-slot aanwezig zodat je de opslag uit kunt breiden. Achterop zit een 13-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera. Het toestel draait op Android 4.4.

Eerder deze week verschenen al de Galaxy A3 en Galaxy A5, maar die hebben mindere specificaties dan de Galaxy A7. Ook is de Galaxy A7 de dunste smartphone van Samsung tot nu toe! Het toestel is namelijk slechts 6,3 millimeter dik en net als de andere Galaxy A-toestellen heeft ook de A7 een premium design.

Galaxy-A7-achterkant Galaxy-A7-voorkant Galaxy-A7-zijkant

Of en wanneer het toestel in Nederland zal verschijnen heeft Samsung nog niet bekendgemaakt, maar aangezien de Galaxy A3 en A5 ook naar Nederland komen denken we dat de A7 ook wel hier uit zal komen. De adviesprijs zal rond de 350 tot 400 euro zijn.

Meld je aan voor de Samsung Galaxy A7 alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , , ,