Nieuwste telefoons op een rij: Samsung Galaxy S6, HTC One M9 en meer!

Afgelopen week zijn er veel nieuwe telefoons gepresenteerd. De hoogste tijd om deze nieuwe telefoons eens op een rijtje te zetten en de prijzen te vergelijken. Wie weet loop jij binnenkort wel rond met de nieuwe Samsung Galaxy S6, HTC One M9 of een andere nieuwe smartphone!

Het Mobile World Congress is achter de rug en naast de aankondiging van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, de HTC One M9 en de Sony Xperia M4 zijn er nog enkele andere nieuwe telefoons verschenen op GSMacties.nl. In dit bericht bespreken we in het kort enkele nieuwe telefoons die je nu al kunt bestellen. Klik op een van de onderstaande telefoons voor een korte samenvatting van de telefoon en de prijzen:

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge
HTC One M9
Samsung Galaxy J1
Honor 4X
Honor Holly
Microsoft Lumia 435
Vergelijking tussen de J1, Holly en Lumia 435

 

 

 

 


Tags: , , , , , , , , , , , ,