Bundels bij Telfort nu 3 maanden houdbaar

Tegenwoordig is het niet meer dan normaal dat een bel- of internetbundel maar één maand geldig is maar dat was tot een aantal jaar geleden wel anders. Telfort breekt nu met de standaard en maakt zijn bundels 3 maanden houdbaar.

TelfortHet verlengen van de houdbaarheid van de bundels is het niet enige dat er bij Telfort gewijzigd is. Zo is het sms’en voortaan gratis en de maximale snelheid van 4G is verhoogt naar 150Mbit/s. De samenstelling van de internetbundels is een klein beetje aangepast. Zo kun je nu kiezen uit 125MB, 500MB, 1000MB en 2500MB. Eerder was het nog mogelijk om een abonnement met alleen internet af te sluiten maar vanaf nu is het verplicht ook een belbundel te nemen.

Het 4G-internet is nu sneller maar je moet wel de 4G-bundel hebben om er gebruik van te maken. De maximale snelheid van 150Mbit/s zal overigens niet gehaald worden tenzij de omstandigheden ideaal zijn. Telfort zelf zegt dat de praktische snelheid gemiddeld zo rond de 20Mbit/s zal liggen. Bij een 3G-abonnement is de maximale snelheid 14,4Mbit/s.

De houdbaarheid van 3 maanden is misschien wel de mooiste aanpassing. Tot een aantal jaar terug was een houdbaarheid van meerdere maanden heel normaal maar dat is langzaam vrijwel overal verandert naar een houdbaarheid (voor zover je het zo kan noemen) van slecht één maand. Dat Telfort nu weer een houdbaarheid van 3 maanden gaat hanteren maakt ons erg blij! Zo kun je je minuten en MB’s tijdens een rustige maand wat opsparen voor als het wat drukker wordt. Voor de consument is dit een stuk prettiger.

Vorige week besteedden we al aandacht aan de veranderende Telfort-bundels maar toen was er nog niks officieel aangekondigd. De enige aanpassing die wij toen konden zien waren de internetbundels maar er blijkt dus meer veranderd te zijn.


Tags: , ,