Simyo verhoogt snelheid 4G

Simyo heeft de maximale snelheid van zijn Flex 4G-bundel verhoogt. De topsnelheid bij Flex 4G is nu maar liefst zes keer zo hoog dan het voorheen was. De verhoogde snelheid is voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Flex-4GWie klant is bij Simyo kan gebruik maken van een van de meest complete 4G-netwerken van ons land. Simyo maakt namelijk gebruik van het netwerk van KPN en daarmee kunnen zij 4G bieden aan praktisch iedereen. Simyo heeft nu bekendgemaakt dat de topsnelheid van de Flex 4G-bundel flink verhoogd is naar maar liefst 150 megabit per seconde. Klanten hoeven niks te doen om die verhoging te krijgen, maar er is wel een Flex 4G-bundel voor nodig en die kost 5 euro per maand.

De Flex 4G-bundel kun je zelf maandelijks aan of uit zetten. Je betaalt dus alleen die 5 euro wanneer je 4G nodig hebt. Als je een maandje geen 4G nodig hebt dan kun je de bundel ook weer uitschakelen.

Bekijk aanbiedingen van Simyo

De snelheid van 150Mb/s is overigens het theoretische maximum. Praktisch zal de snelheid wat lager liggen door een aantal variabelen. Zo moet je telefoon LTE Advanced ondersteunen, je bereik moet uitstekend zijn en het mag niet te druk zijn op het netwerk. Overigens zul je ook snel genoeg kunnen internetten als je de 150Mb/s niet haalt hoor, dus daar hoef je je niet druk om te maken. Enkele smartphones die LTE Advanced ondersteunen zijn de iPhone 6, de HTC One M9, Samsung Galaxy S6 en de Galaxy Note 4, de LG G3 en de Sony Xperia Z3. Een volledige lijst kun je hier vinden.


Tags: , , ,