Sony presenteert midrange Xperia C4

Sony heeft de Xperia C4 gepresenteerd. Het is een midrange smartphone met een 5,5 inch-scherm en ligt vanaf juni in de winkels voor aan adviesprijs van 349 euro. De voorganger, de Xperia C3, is nooit naar Nederland gekomen.

Xperia-C4-frontcameraDe Sony Xperia C3 kwam nooit naar Nederland maar de Xperia C4 komt wel gewoon hierheen. Sony heeft de Xperia C4 vandaag aangekondigd. Grootste verkoopargument van de Xperia C4 is de frontcamera met flits. Deze frontcamera heeft een resolutie van 5 megapixels en de lens is vrij groot voor een frontcamera. Daarmee is de Xperia C4 uitermate geschikt om selfies mee te maken. Achterop zit een normale 13-megapixelcamera.

Xperia-C4-voorkantDe Xperia C4 heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. De processor is van Mediatek welke acht kernen heeft met een snelheid van 1,7GHz. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag (uitbreidbaar). De telefoon draait op Android 5.0 en de accu heeft een capaciteit van 2600mAh.

In juni komt de Sony Xperia C4 naar Nederland toe en de adviesprijs bedraagt 349 euro. Er komt ook nog een dual-sim variant, de Xperia C4 Dual.


Tags: ,