Storing op mobiele netwerk Tele2 – Update

Tele2 heeft bekendgemaakt dat er momenteel een storing is waardoor klanten mogelijk problemen kunnen ervaren met de mobiele diensten van de provider. Het probleem is landelijk en een oplossing is er nog niet.

Update 16:30 – Tele2 heeft bekendgemaakt dat de problemen opgelost zijn. Momenteel zullen de verbindingen gecontroleerd terugkomen. Je kunt als je gebruikmaakt van Tele2 dus weer normaal internetten en bellen! Mocht je nog steeds problemen ondervinden dan kun je je telefoon even opnieuw opstarten om te kijken of dat het probleem oplost. Tele2 zegt alle verbindingen extra in de gaten te houden en biedt excuses aan voor het ongemak.

Tele2_logoOp dit moment kun je problemen ervaren met je mobiele diensten. We zijn ervan op de hoogte en doen ons best dit snel te verhelpen. Excuses voor het ongemak.“, aldus Tele2 op hun website. Op verschillende plekken in het land is de 2G- of 3G-verbinding wat minder snel en/of stabiel en soms is er helemaal geen verbinding. Volgens Tele2 ligt het netwerk er dan ook niet uit maar zijn er gewoon wat problemen met de verbindingen. Het kan dus zijn dat je het ene moment gewoon verbinding hebt tijdens het bellen of internetten maar dat die verbinding opeens wegvalt.

Tele2 zegt dat het onduidelijk is wat de oorzaak van de storing is en wanneer het opgelost is is ook nog niet bekend.

Bron: Tele2

Tags: , ,