Nu leverbaar: de Honor 7

De Honor 7 is de nieuwste telefoon van telefoonmerk Honor. Deze smartphone heeft zeer goede specificaties maar is ondanks dat absoluut niet duur. De adviesprijs is lager dan 350 euro en bij een abonnement heb je hem al gratis!

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel

De Honor 7 volgt de Honor 6 op, maar qua specificaties is er niet heel veel veranderd. De Honor 7 kun je dan ook het beste zien als een upgrade en niet zozeer als opvolger. De Honor 7 heeft een 5,2 inch-scherm (~13,2cm) met een resolutie van 1080×1920 pixels. Binnenin zit een HiSilicon Kirin 935-chipset. Die beschikt over een 2,2GHz quad-core processor en een 1,5GHz quad-core processor. Er is 3GB werkgeheugen aanwezig en 16GB opslag wat uitbreidbaar is met een MicroSD-kaartje. Het slot van de MicroSD kun je overigens ook gebruiken voor een tweede simkaart.

Honor-7

Honor 7 Camera

De Honor 7 beschikt over twee camera’s: achterop een 20-megapixelcamera en voorop een 8-megapixelcamera. Beide camera’s beschikken over een LED-flits waardoor je ook met de frontcamera foto’s in het donker kunt maken. Je kunt zelfs een panorama maken met de frontcamera! Niet langer meer een hoop gezichten in één kleine foto gepropt maar een panorama met iedereen er op!

Honor-7-camera

Meer Honor 7 specificaties

De Honor 7 draait op Android 5.0 in combinatie met de Emotion UI van Huawei. Er zit een 3100mAh-batterij in en de telefoon heeft een vingerafdrukscanner. Je hoeft dus niet langer meer een code in te voeren of een lijntje te teken op het scherm! Je duim op de scanner leggen is al voldoende om de telefoon te ontgrendelen. De Honor 7 is momenteel een van de goedkoopste smartphone met een vingerafdrukscanner. Alleen de Samsung Galaxy S5 Mini en Huawei Ascend Mate 7 zijn goedkoper. Alle Honor 7-specificaties bekijken.

Geen overbodige poespas

Honor-7-zijkant

Vergeleken met andere high-end smartphones mist de Honor 7 misschien wat unieke features. Geen laserautofocus, geen scherm met een zeer hoge resolutie, geen optisch gestabiliseerde camera en geen gebogen schermranden. In de praktijk zul je al die zaken niet zo snel missen, maar doordat die zaken ontbreken krijg je wel een top-smartphone voor een zacht prijsje. Daarnaast ziet de telefoon er ook gewoon prima uit, of je hem nou koopt in het zwart of zilver.

Waar is de Honor 7 het goedkoopst?

Wil je de Honor 7 kopen? Vergelijk dan alle prijzen en ontdek met welk abonnement en bij welke winkel deze nieuwe Honor-topper het goedkoopst is!

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel


Tags: , , ,