Nu leverbaar: de Honor 4X

De Honor 4X is vanaf nu leverbaar in Nederland. Het is de vierde smartphone van Honor die uit komt in Nederland en net als bij de voorgaande modellen is ook hier de combinatie van goede specificaties en een lage prijs het sterkste punt.

Honor-4X-frontDe Honor 4X met zijn 5,5 inch-scherm een smartphone van een behoorlijk formaat, maar dan met een klein prijsje van nog geen 200 euro. Het scherm maakt gebruik van een IPS LCD-paneel waardoor kleuren er erg goed uit zien en de resolutie van 720×1280 pixels is voldoende voor een scherp genoeg beeld. Er zit een1,2GHz quad-core Snapdragon 410-processor in de Honor 4X en er is maar liefst 2GB werkgeheugen aanwezig. Er is 8GB opslag maar dat je kunt uitbreiden met een MicroSD-kaartje.

Achterop zit een 13-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera. De Honor 4X draait op Android 4.4 maar krijgt later ook de update naar Android 5.0. Qua accucapaciteit is er 3000mAh aanwezig.

Zie jij jezelf al rondlopen met de Honor 4X?
Ga naar de Honor 4X acties
De Honor 4X los kopen

Dat zijn dus geen verkeerde specificaties voor een telefoon die nog geen 200 euro kost als je hem los koopt. Vergelijkbare toestellen zijn de Samsung Galaxy A5, HTC Desire 820 en de Huawei Ascend G7 met als grote verschil dat de Desire 820 en Galaxy A5 meer dan 100 euro duurder zijn. De Huawei Ascend G7 kost iets meer dan de Honor 4X. Het laat wel zien dat de Honor 4X erg goedkoop is voor wat je krijgt! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een smartphone die veel doet voor weinig.

Vergelijk acties van de Honor 4X, Galaxy A5, Desire 82 en de Ascend G7!

Tags: , , , , ,