T-Mobile zet oude Relax- en Flex-abonnementen stop

De Relax- en Flex-abonnementen zijn al een hele tijd niet meer te koop maar zo’n 80.000 mensen maken nog altijd gebruik van zo’n abonnement. Het grote voordeel van die abonnementen ten opzichte van de huidige abonnementen is het onbeperkt houdbare beltegoed.

T-Mobile-logoT-Mobile Relax en Flex boden iets dat je nu eigenlijk niet meer ziet: onbeperkt houdbare belminuten, MB’s en sms’jes. Je kon dan je bundels opsparen en in drukke maanden gebruikmaken van de opgespaarde minuten en MB’s. Zo’n 80.000 klanten van T-Mobile hebben nog altijd zo’n abonnement maar de abonnementen gaan stopgezet worden door de provider. Sommige klanten hebben voor tientallen of zelfs honderden euro’s aan opgespaard beltegoed maar dat gaat allemaal verloren als het abonnement stopgezet wordt.

De klanten hebben de keuze om over te stappen naar een nieuw abonnement van T-Mobile. Als ze dat doen dan krijgen ze van T-Mobile extra korting. De nieuwe Stel Samen & Stel Bij-abonnementen van T-Mobile bieden onder andere onbeperkt bellen en sms’en, 120 minuten bellen binnen de EU en databundels tot 12GB.


Tags: , , , ,