TomTom-app waarschuwt voor flitsers

TomTom heeft een nieuwe app uitgebracht waarmee ze de concurrentie aan gaan met de populaire Nederlandse app Flitsmeister. De app kan waarschuwen voor vaste en mobiele flitsers en trajectcontroles.

TomTom-Flitsers

TomTom was ooit dé fabrikant van navigatiehardware. De naam is synoniem geworden voor navigatie in de auto maar in de laatste jaren is er veel veranderd zoals de opkomst van de smartphone en mobiel internet. Er is al een nagigatie-app van TomTom en nu is er ook een app die kan waarschuwen voor flitsers en die app heet heel toepasselijk ook ‘Flitsers’. In Nederland is er echter al een populaire app die kan waarschuwen voor flitsers, namelijk Flitsmeister. TomTom gaat het dus in ieder geval in Nederland lastig krijgen want Flitsmeister is een bekende speler.

Gebruikers kunnen mobiele flitsers melden en kunnen meldingen controleren. Als genoeg gebruikers melden dat een melding klopt dan krijgen alle gebruikers die er langs komen een melding. Flitsers van TomTom is gratis en momenteel alleen te downloaden op Android. Een app voor iOS of Windows Phone is er nog niet.


Tags: , , , ,